Het was weer geweldig!

Helaas, het feest is weer voorbij en we zijn weer terug naar Spanje. Maar wat was het weer geweldig leuk om de Sinterklaasfeesten in Nederland te vieren. We komen dan ook zeker in 2018 graag weer terug. De eerste aanvragen komen al weer binnen, dus vraag snel naar onze beschikbaarheid op je gewenste datum. Stuur ons een berichtje via de contactpagina.

Graag tot ziens in november of december 2018!

Intocht Sinterklaas Zwolle-Zuid 2017

  • intocht Sinterklaas Zwolle Zuid 2017
Op 25 november vereerde Sinterklaas Zwolle-Zuid met een bezoek. De Pietenband was al vanaf half tien in het winkelcentrum paraat. Dit jaar kwam Sinterklaas niet op het paard Amerigo, maar had hij de stadsbus genomen. Onder de vrolijke en swingende muziek van de Pietenband ging Sinterklaas in optocht naar Jena XL waar een leuk programma voor de kinderen gehouden werd. Daarna konden de kinderen in het winkelcentrum nog met Sinterklaas op de foto. De Pietenband kijkt terug op een gezellige Sinterklaas intocht in Zwolle-Zuid en we komen volgend jaar graag opnieuw muziek maken.

 

Amerigo’s Pietenband in Steenwijk

Net als vorig jaar heeft Amerigo’s Pietenband ook in 2017 weer met veel plezier opgetreden in Steenwijk. Hoewel het wat fris en guur was, werden de zwarte Pieten weer hartelijk ontvangen en hebben ze de binnenstad van Steenwijk opgeluisterd met gezellige Sinterklaasmuziek. Steenwijk bedankt en wie weet tot ziens volgend jaar!

  • Pietenband Steenwijk 2017

Amerigo’s Pietenband in Genemuiden

Op zaterdag 18 november kwam Sinterklaas aan in Genemuiden, waar hij op de kade verwelkomd werd door Amerigo’s Pietenband.

Ondanks de dreigende donkere lucht waaruit ook bij de start wel wat regen naar beneden kwam, was het een drukte van belang rond de haven. Het eerste half uurtje hebben de meeste Pieten de regenponcho’s aangetrokken. Om twee uur kwam de boot met Sinterklaas de haven binnenvaren waarbij de kinderen op de kade luidkeels meezongen met de Pietenband die natuurlijk ‘Zie ginds komt de Stoomboot’ speelde. Het was alsof Sinterklaas iets beter weer had meegenomen, want vanaf de aankomst bleef het grotendeels droog en konden de regenponcho’s weer uit.

Na aankomst gingen de Sint, de Pieten en de Pietband naar het stadhuis voor de officiële ontvangst door de wethouder en vervolgens ging de stoet in optocht naar  d’Overtoom waar een groot Sinterklaasfeest was. De Pietenband heeft in de zaal ook nog een paar sinterklaasliedjes gespeeld, die uit volle borst door de kinderen werden meegezongen.

We kijken terug op een heel geslaagd feest in Genemuiden. Kinderen, ouders en Sinterklaasbrigade Genemuiden, bedankt voor de feestelijke ontvangst!

We zijn er klaar voor!

Amerigo’s Pietenband is al wekenlang druk aan het repeteren. We kijken er naar uit om snel weer in Nederland te kunnen optreden bij de leukste Sinterklaasfeesten! En we hebben dit jaar een nieuwe grote trom, helemaal in onze eigen Amerigo’s stijl!